vrijdag, september 11, 2009

Adieu chalet double !!



Na onze emigratie in 2003 naar Frankrijk kochten we als eerste huis voor de verhuur een dubbelchalet in Plainfaing. We noemden het huis naar onze dochter 'Linda Catharina'.
Plainfaing ligt niet ver van de Elzas (Kayserberg) en het wintersportgebied Lac Blanc. Aan de andere kant ligt Gerardmer op zo'n 20 minuten rijden.
Door een scheiding kwam dit huis in 2008 op de markt.

In 2004 volgde de aanschaf van een chalet in het plaatsje Vexaincourt iets noordelijker. Vexaincourt ligt in het merengebied Les lacs Pierre Percee.
We wilden ook daar investeren, omdat het een ander veelbelovend gebied betreft naast Gerardmer. Het is een gebied wat nog in ontwikkeling is. We wilden bovendien onze belangen spreiden.
Dit huis is na genoemde scheiding begin dit jaar al verkocht.

Terug naar Plainfaing waar het allemaal begon. Het huis is nu ook verkocht. Op 3 september sliepen we er voor de laatste keer.
We hebben er veel meegemaakt. Vele, vele huurders mochten we ontvangen. Veel zon en warmte, maar ook sneeuw, veel sneeuw.

Het huis is nu weer eigendom van een Nederlands stel. Een zijde blijft prive voor henzelf. De andere zijde zal in de toekomst weer worden verhuurd.

Wij verhuren nog onze fermette in Laveline en ons appartement in Gerardmer. We zijn er dus nog voor u!
Daarnaast zitten we regelmatig met groepen in de Elzas om wijn te proeven.

Adieu Linda/ Catharina. Bedankt! en veel succes en geluk in de toekomst.